OM OSS

90 66 21 12
45 60 38 79

Vi er et lite firma som holder til på Frei i Kristiansund. Vi handler hovedsakelig med firma fra Litauen som har lang kompetanse og erfaring innen for deres spesialfelt. Vårt mål er å levere kvalitet til de beste prisene.

Våre forhandlere produserer mye innen trevirke, badestamper, badstuhus, hytter, sommerhus, tømmerhytter, tømmerhus, elementhus, vinduer, dører og byggemateriell. Vårt brede utvalg og gode priser gjør at vi har en stor pågang fra fornøyde kunder over hele landet.

Vi legger stor vekt på kvalitet, design og service. JIS setter høyt det å ha et godt og tett samarbeid med kundene. Vi har et bredt utvalg av produkter som kan leveres akkurat etter kundens behov og utførelser, etter mål og ønske med design. JIS skreddersyr med glede en løsning tilpasset Deres behov.

På forespørsel kan vi oppgi referansepersoner.

Vi har et godt å tett samarbeid med hver fabrikk som vi forhandler for. Derfor er vi ofte på besøk hos fabrikkene for å sette oss inn i deres produksjon og sørge for at kvaliteten er etter våre ønsker og krav, Og for å bli kjent med produktene som skal ut til kundene. Det viktige for oss er å gi kundene de beste produktene til de beste priser. Vi gir kundene den beste service enten det gjelder forespørsler, leveringer eller eventuelle reklamasjoner.

PRODUKTER

0044.jpg Vinduer
1.jpg Badestamper
126.jpg Elementhus
15_org.jpg Tømmerhytter
110.jpg Dører

KONTAKT OSS

Besøksadresse:
Kongsveien 90
6524 Frei

Postadresse:
Konsul Johnsens gt.23
6508 Kristiansund N

E-post: jakoimp@gmail.com

90 66 21 12
45 60 38 79